O Nama

Čime se bavimo?

Inter Holz Balkan je preduzeće koje se bavi trgovinom mašina za obradu drveta i pločastih materijala. Osnovano je 2007.godine sa sedištem u Smederevskoj Palanci.

 

Inter Holz Balkan je generalni zastupnik proizvodjača mašina Holz Her-a i Martina iz Nemačke, Striebiga iz Švajcarske, Roblanda iz Belgije.

 

Svojim kupcima može po najpovoljnijim uslovima ponuditi široki spektar mašina za obradu drveta. I ne samo mašina već i njhovih rezervnih delova i alata.

 

Dostupni smo svakom potencijalnom kupcu, svakog dana sa opsežnim informacijama o mašinama koje prodajemo, spremni smo na dogovor i pomoć u odabiru.

Izvoz robe i kupovina

Inter Holz Balkan svoju robu izvozi u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo i Metohiju, a možemo se pohvaliti i izvozom u Albaniju i Libiju.

 

Što se srpskog tržista tiče, imamo odličnu saradnju sa lizing kućama, zainteresovani kupci mogu i na taj način da ostvare kupovinu opreme.

 

Mašine imamo na lageru, a ostale naručujemo po želji kupca od proizvođača i isporučujemo ih u najkraćem mogućem roku.

 

Za proteklih 10 godina opremili smo puno radionica, montirali puno proizvodnih linija,  obratite nam se i sigurni smo da ćemo ostvariti dobru saradnju.

Zašto baš mi?

U okviru preduzeća imamo montere koji su obučeni od strane proizvođača za montažu, popravke, kao i za pružanje pomoći prilikom rešavanja tehničko-tehnolških problema u procesu proizvodnje.

 

Jednom rečju, Inter Holz Balkan je preduzeće sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju ovog posla, tako da ne postoji nijedan razlog da nas ne kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za nabavku ovih mašina ili pak njihovih alata i rezervnih delova.

 

Kod nas možete nabaviti i sisteme za otprašivanje piljevine, odličnog kvaliteta i funkcionalnosti.

Smederevska Palanka

  • Smederevska Palanka, 20.juli 3/4
  • 063 59 77 55
  • office@interholzbalkan.com
  • Pon-Petak: 8 h – 17h pm.
  • Sub-Nedelja: 11 h. – 17 h.